Vinkung, inspiration, arbetsförmedlingen & styrelsearbete

Den här veckan har varit full av intressanta möten och insikter som gör att jag nu är full av energi! Vi hade besök av Jonas Sagner på kontoret som är en ödmjuk entreprenör med många intressanta resor inom företagsvärlden. Nu kan man nästan titulera han som vinkung eftersom han driver VinContoret, vi hade mycket gemensamt och hans berättelser gav oss massor av energi och inspiration. Hoppas vi lyckades ge honom lika mycket tillbaka. Det skall bli kul att fortsätta hålla en bra kontakt med honom.

Just nu är det mycket styrelsearbete för min del. Young Entrepreneurs of Swedens skall förnya sin styrelse inför årsmötet och jag försöker få in personer som kan tillföra det som idag fattas. Än så länge går det väldigt bra och jag tror att den nya styrelsen kommer bli riktigt vass – det skall bli intressant och se vad de kan hitta på under 2011-2012. Sen blev jag riktigt imponerad av senaste styrelsemötet hos Ung Företagsamhet som leddes av styrelseordförande Birgitta L-Övferholm – ett mycket effektivt möte och det ser riktigt ljust ut för hela organisationen (i alla fall i Göteborg). Det skall bli kul att gå Göteborgsmässan den 3-4 mars. Har du tid skall du absolut komma!

Igår träffade jag Gustaf Josefsson, Navid Modiri, Johannes Hansen och Patrik Karlsson. Vilket gäng och vilken energi! Man kan helt enkelt konstatera att vi hade intressanta diskussioner kring hur dagens samhälle är uppbyggt. Svårt. Jag kan garantera att de här fyra personerna kommer påverka (påverkar) Sverige på det ena eller andra sättet.

Det här året kommer vara ett stort år för vårt företag. Mycket händer och det är verkligen dags att skala upp verksamheten, vi för nu intressanta strategiska diskussioner kring kommunikation och försäljning. Vi har hittat vårt fokus och nu känner alla vi som jobbar med företaget att energin bara sprudlar. Bilden nedan tycker jag är skön och det är precis så jag känner mig just nu. Stående inför ett startskott att ta verksamheten till en helt ny nivå!

Något annat som kom något otippat var ett samtal från EUERES-Rådgivaren Lena Westling Seljee (Arbetsförmedlingen). Hon ville ha ett möte vilket vi genomförde idag. Mot all förmodan var hon öppen sinnad och äntligen har vi fått någon på arbetsförmedlingen som förstår att vi kan skapa synergier!

3 Comments On This Topic
 1. Sofia Bengtsson
  on Feb 3rd at 10:25 pm

  Härligt med en vecka som uppenbarligen gett så mycket inspiration. Och det är bara torsdag kväll!!! Lycka till med företagets utveckling. Det låter som du har ett spännande år framför dig. Vad kommet vara prio ett o vår?
  /Sofia

 2. Viktor Nord
  on Feb 3rd at 10:32 pm

  Prio ett kommer vara försäljningsstrategi.

 3. Diana Svensk
  on Feb 13th at 1:55 pm

  Härlig blogg Viktor! Är i Göteborg 3 mars, hoppas jag får
  tid att komma ut till mässan, sjukt kul! Keep it up! /Diana Svensk
  http://www.svenskfashion.com


Leave a Reply

Your email address will not be published.