Vilken månad! Vilken vecka!

Att det här året har startat bra för oss på Sverige-Norge.se är det inget tvivel om. Vi har fått in en stor del nya kunder och tagit våra produkter till ännu en ny nivå. Under den senaste veckan har tempot varit lite extra högt. I måndags åkte vi från Göteborg till Oslo för tre möten, därefter hem och fortsatte jobba, totalt 65 mil.

Vi hade ett riktigt bra möte med Tom Henning på Mesterjobb där vi kom igång med ett långsiktigt samarbete, en kund som vi värderar mycket högt och vet att vi kommer ha i många år framöver. De andra två företagen var Glasspaper och Centerpoint, två möten som förhoppningsvis även där leder till långsiktiga samarbeten.

I måndags fick vi också en artikel i Göteborgs Posten publicerad. En bra artikel, tack Håkan för bra skriven text! Här kan du se artikeln:

Under tisdagen fick vi ännu en artikel i Nya Affärer, skriven av Bobby Green. Du kan läsa artikeln här. Tack Bobby!

Under onsdagen fick vi äntligen startat igång vårt projekt med Charlotte Schéle på Svenskt Näringsliv och tidningen Entreprenör. Ett projekt för att inspirera och uppmuntra företagsamheten i Sverige. Nu skall vi se till att bygga en riktigt bra hemsida och ser man till vårt projektmöte i fredags ser det mer än lovande ut! Återkommer när vi spikat namnet.

Vi har också ett nytt spännande företag på gång inom landets gränser. Kan inte berätta mycket mer om det ännu men potentialen i företaget är enormt!

I fredags hade vi ännu ett spännande möte med Dag Rune från SWIREOS. Han flög ner från Stavanger till Landvetter där vi tillsammans hade ett väldigt konstruktivt möte och får vi i lås det här samarbetet innebär det att vi även kommer satsa på Offshore marknaden i Norge, vilket vi idag inte har gjort.

Att jag har mycket energi är det inget tvivel om – 2011 kommer bli vårt bästa år – alla kategorier. Nu skall jag tillsammans med världens bästa tjej, Anna, dra till Sportlife och köra ett hårt pass!

Leave a Reply

Your email address will not be published.