UF-Mässa Göteborg 2011!

I fredags gick den årliga mässan med Ung Företagsamhet av stapeln. 6000 besökare, 905 gymnasieelever med deras 240 olika företag! En imponerande samling. Först ut på morgonen var den härliga mannen David Lega

Han berättade om vikten att tävla mot sig själv och inspirerade publiken på ett grymt sätt! Skön självironi bjöd han också på. Därefter var det dags för mig med lite jury-arbete. Jag tillsammans med gänget nedan; Inger Christensson – Företagspartner, Anna-Lena Johansson – BRG, Sven-Åka Axén – IHM, Kajsa Jernqvist för att nämna några satt i samma grupp.

Av de 905 deltagarna skulle vi utse de tre bästa säljarna – en talangjakt utan dess like. Efter ett hårt arbete utsåg vi Oskar Eriksson från Skrapan UF med följande motivering ” Han bryter isen på ett behagligt och förtroendefullt sätt som leder till avslut. Med ett lugn lär han känna kunden och skrapar ihop sina säljargument med stor kunskap. Han bryter isen på ett behagligt och förtroendefullt sätt som leder till avslut. Med ett lugn lär hankänna kunden och skrapar ihop sina säljargument med stor kunskap.

Under mässan stötte vi på riktigt genomarbetade montrar och personer med ett brinnande engagemang som är svårt att hitta. De här två montrarna gillade jag personligen.

Bästa UF-Företag vann Stain Away UF – de blev glada, minst sagt! Ett stort tack till alla som gjorde mässan till ett grymt lyckat evenemang, ett nöje att vara där!

Leave a Reply

Your email address will not be published.