Ta vara på möjligheterna!

De senaste dagarna har bestått av möte på Nordeas valutakontor för att gå igenom termin och optionslösningar för att säkra sig mot valutasvägningar. Mycket intressant och lärorikt.

Lunch med Erik Selin där samtalsämnet präglades kring enkelhet och tillfälligheter. Vi pratade mycket om hur viktigt det är att förstå när bra tillfällen ges och då gripa tag i dem. Det här rådet är väldigt återkommande, bara för några dagar sen fick jag det även av Vincontorets VD Lennart Granqvist.

I tisdags var det återigen dags för Entreprenörsdagen, den här gången på Lindholmen. Givetvis var jag taggad och hoppfull att det skulle bli lika bra som 2008, då det var på Chalmers, men tyvärr var det lika dåligt som förra året!
Jag får huvudvärk när jag ser att det är fler utställare än besökare på plats. Det är dags att låta en entreprenör driva entreprenörsdagen, då kanske det blir som förr. Undantaget som faktiskt gjorde det värt att besöka entreprenörsdagen var We Love Problems som drevs av Navid Modiri tillsammans med andra duktiga entreprenörer som t.ex. Gustaf Josefsson.
De tog sig an så mycket frågor de kunde och försökte hitta lösningar på dem. De jobbade gemensamt i verktyget Prezi som du ser nedan:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>