Snacka om många kunder!

Snacka om många kunder!

E6:an är min bästa vän. Ibland undrar jag hur många gånger jag åkt Göteborg-Oslo sedan 2006. Idag var jag återigen på plats i Oslo och hade som vanligt fullspäckat schema inbokat på förhand. Ett av mina möten var med Reitangruppen och jag hoppas vi kan börja samarbeta med dem på sikt. I deras lobby hade de en 4 meter lång display med imponerande statistik man kunde titta på under tiden väntade på att köra igång med mötet. Bilden talar ju för sig själv – snacka om att de har många kunder på ett år! Jisses.

 

Även om jag gick upp tidigt i morse för att åka till Oslo och nu sitter på Bus4You (som var riktigt schyssta mot mig idag då jag kunde omboka en resa utan ombokningsskydd) på väg hem till Göteborg, där Daniel Ekman sitter “inlåst” på vår kontor och väntar på att jag skall komma hem, så har jag grymt mycket energi! Kul att kundmöten kan ge mig det. Nu är det bara att fortsätta beta av samtal och e-post så jag är klar när bussen kommer in till centralen. 3h kan gå snabbt om man har mycket att göra!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.