Brädåkande företagare, prinsen & SM i UF

Under två dagar i Stockholm var det dags för Ung Företagsamhet att visa upp sin allra bästa sida. Det var dags för SM och rekordmånga företag var på plats!

Själv satt jag med i jurygruppen för att ta fram vinnaren för Bästa UF-företaget som också går vidare till EM i Oslo. Det var ett intensivt arbete i två dagar med enorma mängder rapporter, intervjuer, bedömningskriterier, magkänsla, montrar, presentationer och mycket mer.Tillslut hade vi tagit fram några finalister som framför hela jurygruppen återigen fick berätta varför just de var det bästa företaget som därefter följdes av en korseld av jobbiga frågor. Den här gruppen stod de inför:

Tillslut korades vinnaren och det blev Lindmarks servering! Här är killarna bakom företaget:

Även Göteborg tog hem seger i bästa affärsplan med företaget Stain Away

Ännu ett företag som lyckades göra ett riktigt imponerande avtryck var Brädbolaget.

Under galamiddagen och prisutdelningarna gästade ett flertal kända personer, bland annat prins Daniel som på bilden nedan går emot strömmen när det gäller att sitta med korslagda ben.

Givetvis var flertalet medlemmar från Young Entrepreneurs of Sweden också på plats. Här är Amir Sajadi, Per Anderberg Almhorn, Emma KW, jag, Jacob Westerlund och Julia Torin.

Ett stort tack till alla ni som jobbat stenhårt för att Ung Företagsamhet är vad det är idag och en stor applåd till alla grymma UF-företag som var med uppe i Stockholm. Jag är imponerad!

P.S. Skumma gärna igenom den här videon får att få en känsla över hur bra det var!

Leave a Reply

Your email address will not be published.