Oslo tur & retur

Igår morse gick jag upp vid sex, då skall det tilläggas att jag inte är en morgonmänniska, för att skrapa rutorna på bilen och köra 30 mil till Oslo. Vanligtvis försöker jag lösa så mycket jag kan över telefon och e-post men ibland måste man träffa sina kunder personligen för att bygga starkare affärsband. Även om det kan vara påfrestande att prestera på topp under flera dagar med möten resulterar det oftast i att jag får mer energi än vad jag gjort av med. Konstig men mycket skön känsla!

Under vår resa till Oslo fick vi kanonväder och några minuter över att besöka operahuset. Här nedan ser du en bild tagen när vi går ner från taket (ja man får gå upp på taket). Bilden är faktiskt tagen med min iPhone och applikationen Pro HDR vilket ger bra fotoresultat.

Mestadels av våra kunder är baserade i Oslo och ibland känns det som jag varit på möten i alla stadsdelar och gator. Jag hittar nu bättre i Oslo än vad jag gör hemma i Göteborg, nedan är en bild på IT Fornebu som ligger på en gammal flygplats men som numera är en teknikpark. Flygfoton visar ännu bättre hur byggnaden verkligen sticker ut.

Efter våra intensiva företagsbesök under dagen var det dags att åter köra 30 mil hem till Göteborg. Sängen intogs runt tolv-snåret.

3 Comments On This Topic
 1. Per Anderberg Almhorn
  on Oct 14th at 1:12 am

  Ah, den bilden var riktigt bra! Men det måste vara en 4:a med den upplösningen?

 2. Viktor Nord
  on Oct 14th at 2:10 am

  Nope, 3GS

 3. Johannes Hansen
  on Oct 14th at 9:07 am

  Riktigt nice!


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>