Nytt system, hemsida, Oslotour, jobbmässa

Nytt system, hemsida, Oslotour, jobbmässa

Nu händer det mycket. Vi fick precis lanserat vår nya hemsida för våra norska företagskunder som blev knallbra! Här kan ni se en preview hur nya systemet ser ut:

Efter lanseringen blev det en Oslotour i två dagar. Fick besökt en del befintliga kunder och en del nya, alltid lika kul att vara på plats i Oslo. Den här gången blev jag sugen på att flytta upp igen och bara arbeta in nya kontakter i näringslivet! Vi fick bokat in oss på ett riktigt bra hotell också, Carlton Hotel i Oslo. En väldigt norsk känsla på hotellet med supertrevlig personal. Här är en bild på mitt rum:

Igår körde vi en jobbmässa i Stenungsund där vi bjöd med några norska arbetsgivare också. Det blev lyckad men intensivt! Vi hade kö utanför vår monter från 11 till 17. Jag fick också en plats på scenen där jag kunde berätta om Norges galna arbetsmarknad och om oss på Sverige-Norge.

2 Comments On This Topic
  1. David Morin
    on Jan 25th at 6:58 pm

    Otroligt bra jobbat med webben. Är det Christian som designar eller?

  2. Viktor Nord
    on Jan 25th at 7:39 pm

    Tack! Jajamän, vi alla hittar på idéer och han får dem att bli verklighet! Duktig kille den där Christian ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>