Nyhetsbrev & CRM system

Idag arrangerade jag ett frukostmöte för medlemmarna i Young Entrepreneurs of Sweden för att dels ge dem en bättre inblick i nyhetsbrev- och CRM system men även ett tillfälle att lära känna varandra. Dock verkade det som nästintill alla var sega så tidigt en kall måndag morgon i november, nästa gång får jag nog sätta ihop en senare frukost.

Vikten att ha ett kontinuerligt nyhetsbrev och ett CRM system som både är roligt men effektivt är nästintill ovärderligt för en företagare. Några av de slutsatser vi har dragit på Sverige-Norge.se är att lära känna sin målgrupp. Vilka dagar/tider är bäst att skicka nyhetsbrev på? Vilka rubriker/innehåll fungerar bäst? Selektera ut din målgrupp och anpassa nyhetsbrevet.

Det finns mängder av information kring nyhetsbrev och trender som kommer. Vi har själva använt Apsis under 2010 och är nöjda med deras system (även om det är dyrare än konkurrenterna). Jag kan rekommendera att skriva upp er på Apsis egna nyhetsbrev om ni vill lära er mer om ämnet.

Här är en bild på några av de 22 morgonpigga yeos-medlemmarna!

2 Comments On This Topic
 1. Gabriel
  on Aug 27th at 4:04 pm

  Hej! Har du tips på något system som både innehåller verktyg för att skapa/skicka nyhetsbrev men även är ett vettigt CRM-system?

 2. Viktor Nord
  on Aug 31st at 5:31 pm

  Hej Gabriel!

  De flesta moderna CRM system har någon form av integration mot andra leverantörer som sköter nyhetsbrev. Tyvärr har jag inte använt någon av dem själv då vi byggt vårt eget CRM. Som nyhetsbrevsleverantör använder vi Apsis som vi är nöjda med.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>