Man blir som man umgås

Idag var en lite smått komisk men samtidigt hektisk dag. Det börjar med att hjälpa lite nya kunder in i vårt system, därefter ett kampanjmöte, offertskickande, offerförfrågande, avtalsskrivning, databasuppdatering m.m. Minst sagt en salig blandning!

Under lunchen märker jag att tre tidningar ligger på köksbordet, alla tre tidningarna pryds av vänner eller bekanta till mig. Jacob, Emma, Abdullah, Camilla, killarna i Ung Omsorg – Oscar, Benjamin, Arvid. Väl inne i tidningarna hittar jag ännu mer vänner. Många gånger funderar jag över var jag får all energi ifrån och svaret är enkelt: Man blir som man umgås!

Under den dagliga-men-ack-så-dåliga-för-beachbody-2011-fikan får vi tillsammans med gänget på Hemsida24 fira att de slog försäljningsrekord igen. Sen jag lärde känna Mikael Öhren tror jag de haft försäljningsrekord varje månad (bortsett från december då alla spenderar sina pengar på julklappar).

380 nya kunder – den här månaden! Det var vad Mikael Öhren och Hemsida24 slog som rekord nu i April. Galet, imponerande men minst sagt inspirerande!

1 Comment On This Topic
  1. Jan Blomström
    on Apr 1st at 7:05 am

    Och det är som Stenmark en gång i tiden sa, “-Ju mer jag tränar, destå mer tur har jag…”


Leave a Reply

Your email address will not be published.