Kuggen & Jonas på Lindholmen

När jag var 16 deltog jag i Venture Cup med en företagsidé, det är nu nästan 10år sedan! (Skrämmande att tiden går så fort). Nu i tisdags blev jag bjuden på en lunch av Jonas Almeling som är regionchef för Venture Cup Väst, en riktigt skön kille som gjort en imponerade resa både som entreprenör och intraprenör. Kul att höra att det går bra för Venture Cup och jag förstod att det var en del som ändrats sen jag deltog.

Nu har över 10 000 affärsidéer tagit del av Venture Cup och många har resulterat i verkliga företag. Jonas och hans kollegor sitter på Lindholmen Science Park vilket minst sagt är i en expansiv miljö. Nya kontor och lokaler byggs för fullt och planerna för alla faciliteter är storslagna.

En av byggnaderna som fortfarande hålls på att byggas är kuggen som skall bli som en magnet för människor att träffas. Näringslivet skall träffa studenter och allmänheten för att skapa synergier och samarbeten. Här är en bild jag tagit med iPhonen (tack vet jag PRO HDR-appen) på Kuggen Lindholmen.

Här har ni Jonas Almeling utanför sitt kontor:

1 Comment On This Topic
  1. Jonas Almeling
    on Feb 18th at 10:05 am

    Kul Viktor! Jag ser fram emot många trevliga luncher
    framöver! Fridens liljor


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>