Inspirerande tjejer på framsidan!

Den här söndagen har jag fått lite tid över att läsa lite tidningar som jag lagt i min “att läsa hög”, som aldrig tar slut! Två av tidningarna pryds av två riktiga energiknippen, Mai-Li Hammargren och Therese Albrechtson.

Både Mai-Li och Therese har jag träffat vid ett flertal tillfällen och de båda är väldigt entusiasmerande och jordnära. Båda tidningarna skriver flera sidor om dem och deras företag vilket är kul att läsa om!

I Sverige finns det idag alldeles för få tjejer som vågar ta steget ut i företagarvärlden. Varför är det så? Under alla frukostmöten, seminarier, mötesplatser, konferenser m.m. jag deltagit på har det bara varit någon och ibland ingen tjej alls.

Min förhoppning är givetvis att allt det här förändras och att det blir mer jämlikt i svenskt näringsliv!

Mai-Li och Therese – ni är grymma!

1 Comment On This Topic
  1. Mai-Li
    on Jan 22nd at 10:39 pm

    Gulle Viktor! <3


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>