Föreläsning på småföretagardagen 2012

Föreläsning på småföretagardagen 2012

För någon vecka sedan fick jag frågan om jag kunde hoppa in som föreläsare på småföretagardagen 2012 i Torslanda. Eftersom jag nästan inte föreläser längre tänkte jag att det kunde bli kul samtidigt som jag förhoppningsvis kan inspirera några fler att starta företag.

Föreläsningen, som jag planerade några timmar på natten dagen innan, blev väldigt spontan. Vad jag kunde avläsa på åhörarna var den uppskattad och jag fick även några mail som intygade det också. Kul!

Jag kan förstå charmen att föreläsa och förmedla något men dygnet har bara 24 timmar så det får jag göra när jag blir gammal. Här är en bild tagen av Helene Jaktling. Bredvid mig står Jane Johnzon som presenterade mig som “mannen som dansade runt på dansgolvet med kryckor”. Tack för den!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>