Epileptisk krulltott & YCDBRALAI

Klas Hallberg, har du chansen att lyssna på honom – gör det! Han beskriver sig själv i ord som gör att man inte kan hålla sig för skratt och kan trollbinda en publik i över två timmar utan att folk tröttnar. Tack Ann-Charlotte Schröder på Adecco för inbjudan till hans föreläsning idag.

Hans motto och syfte med föreläsningarna är att vi skall vakna upp och börja tänka på vad vi gör. Han menar att vi idag inte gör det vi borde göra på våra jobb.  Vi måste börja ifrågasätta vårt sätt att arbeta och se till att göra-det-vi-vet-att-vi-borde-göra-men-inte-gör. Prokrastinering är ett sådant ting.

Ett exempel som han tog upp under föreläsningen var just när entreprenörer/egenföretagare ger tips till andra personer genom media. Det man oftast läser är att man skall “jobba som ett svin” och lägga privatlivet vid sidan om. Det här känner man gott igen och jag håller helt och hållet med om Klas motto YCDBRALAI – You Cant Do Business Running Around Like An Idiot!

Att jobba smart istället för mycket är en effektivare metod. Ibland krävs givetvis en kombination. Nedan ser du en bild på Klas och här är en länk för att se lite filmklipp på honom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>